Posted on

Chockerande! Emiliano Martinez förvånad över att han inte vann Årets målvakt i FIFA

Den årliga prisceremonin för FIFA äger rum på måndag i Paris, Frankrike. Hundratals av världens mest kända fotbollsspelare bär den Billiga Fotbollströjor och samlas här för den stora ceremonin.

Utan tvekan Lionel Messi, vinnare av årets pris som Årets världsspelare. Tyvärr kunde Mbappe och Benzema inte få ta del av denna trofé.

Emiliano Martinez har förvisso varit i fokus i månader för sina enastående prestationer i VM 2022, men tyvärr kommer han inte att få ta emot en medalj för bästa målvakt.

Emiliano Martinez som bär den Argentina tröja 2023 är en mycket bra fotbollsmålvakt som för närvarande spelar för det engelska Premier League-laget Manchester United och det argentinska landslaget.

Tidigare i sin karriär spelade Martinez en relativt liten roll för Arsenal, men efter flytten till Aston Villa utmärkte han sig och blev lagets absoluta huvudmålvakt. Hans reaktionstid, luftbesättning och räddningsförmåga var alla utmärkta, vilket gjorde honom till en mycket pålitlig målvakt.

Dessutom har Martinez också presterat bra för det argentinska landslaget och är en av lagets främsta målvakter. Han är välkänd i fotbollskretsar för sina prestationer och förmågor och har hyllats av många fans och experter och fick utmärkelsen som bästa målvakt i VM 2022.

Sammanfattningsvis anser jag att Emiliano Martinez är en utmärkt fotbollsmålvakt, med utmärkta prestationer och förmågor, och är en stabil pelare i lagets back four.

Förhoppningsvis kommer Emiliano Martinez att få FIFA-priset för bästa målvakt i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *